"WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET"

divendres, 20 de gener del 2017

Cristina Ruiz

Sabados Dulces en Euskal Etxea, Seda Natural, 6 abril 2013 from Alexey K on Vimeo.


Cristina Ruiz.

L’Albert va conèixer a la Cristina Ruiz a l’autocar de l’ALSA que fa el trajecte de Barcelona a Madrid, triga 8 hores i costa 57 euros anada i tornada. Anava ple i van tenir la casualitat i la sort de ser veïns de seient.

La Cristina pinta seda. L’altre dia el va convidar a la classe magistral de pintura en directe que mostro en el vídeo on va fer una de les seves obres davant dels ulls de tothom.

L’Albert m’ha escrit explicant-me cóm havia estat:

“La demostració va tenir lloc a la Casa Basca a Madrid, la Euskal Etxea, és tot un edifici de tres o quatre plantes. Ho van fer a la Cafeteria que hi ha al tercer pis, per això es veuen unes senyores jugant a cartes. 

El noi que surt repartint pastissos també és pintor i han fet alguna exposició junts, es diu Natxo Arteta i fa uns quadres abstractes geomètrics a base de línies i plans, una mena de Mondrian però molt més poètic, a la seva Web ho podràs veure.

A part de pintor també fa uns pastissos molt bons, i aquesta va ser una manera original de treure’s uns euros extra. Jo vaig prendre un tros (boníssim) y un gotet de vi, en total em va costar 5,50 euros.

Aquest pintor viu entre Pittsburg (on va néixer i té la seva família) i Madrid.

El vídeo està filmat i produït pel marit de la Cristina, l'Alexey K. (no recordo quin és el seu cognom, ja saps que és rus (de Sant Petersburg). Segueix portant els cabells llargs, abans també perilla, però ara s'ha deixat el bigoti com els dels anys 70, aquella mena de bigotis que varem comentar amb el Lluís a Camponaraya aquesta passada Setmana Santa”.

Les imatges es podrien comentar, però el millor es deixar que la mirada es perdi en elles veient a la Cristina pintar.


--------------------------------------------


Cristina Ruiz.

Albert conoció a Cristina Ruiz en el autocar del ALSA que hace el trayecto de Barcelona a Madrid, tarda 8 horas y cuesta 57 euros ida y vuelta. Iba lleno y tuvieron la casualidad y la suerte de ser vecinos de asiento.

Cristina pinta seda. El otro día lo invitó a la clase magistral de pintura en directo que muestro en el video donde hizo una de sus obras ante los ojos de todos.

Albert me ha escrito contándome cómo había sido:

"La demostración tuvo lugar en la Casa Vasca en Madrid, la Euskal Etxea, es todo un edificio de tres o cuatro plantas. Lo hicieron en la Cafetería que hay en el tercer piso, por eso se ven unas señoras jugando a cartas.

El chico que sale repartiendo pasteles también es pintor y han hecho alguna exposición juntos, se llama Natxo Arteta y hace unos cuadros abstractos geométricos a base de líneas y planos, una especie de Mondrian pero mucho más poético, en su Web lo podrás ver.

Aparte de pintor también hace unos pasteles muy sabrosos, y esta fue una manera original de sacarse unos euros extra. Yo tomé un trozo de uno de ellos (buenísimo) y un vasito de vino, en total me costó 5,50 euros.

Este pintor vive entre Pittsburg (donde nació y tiene su familia) y Madrid.

El vídeo está filmado y producido por el marido de Cristina, Alexey K. (no recuerdo cuál es su apellido, ya sabes que es ruso (de San Petersburgo). Sigue llevando el pelo largo, antes también perilla, pero ahora se ha dejado el bigote como los de los años 70, esa especie de bigotes que comentamos con Lluís en Camponaraya esta pasada Semana Santa".


Las imágenes se podrían comentar, pero lo mejor es dejar que la mirada se pierda en ellas viendo a Cristina pintar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada